Italiensk restaurang i Sundsvall

Kyrkogatan 17

 

Basta Sundsvall

En urban italiensk restaurang i Sundsvall

Restaurang Basta i Sundsvall är ett italienskt helhetskoncept och en urban mötesplats som står i korsningen mellan det fantastiska italienska köket och den pulserande staden. Ska du inte äta middag kan du alltid svänga förbi på ett glas vin i baren, en Napoletansk pizza eller färsk pasta för lunch eller bara för att plocka upp take away. En livlig mötesplats med fokus på autentisk italiensk mat, serverad med känslor och stora vibbar.

Öppettider

Måndag - Stängt
Tis – Tors 16.00 – Sent
Fre – Lör 11.30 – Sent
Söndag 12.00 - 22.00

(Köket stänger 22.00 alla dagar förutom söndagar 21.00)

Telefon

060-142250

E-post

sundsvall@restaurangbasta.se

Adress

Kyrkogatan 17
852 32 Sundsvall

 
 
1Italiensk restaurang i Sundsvall med passion för genuin mat
Har du längtat efter att får njuta av riktigt genuin italiensk mat i Sundsvall? Du kan sluta längta – på restaurang Basta brinner vi för det italienska köket. Antipasti, napolitansk pizza, pasta – vi har en stor kärlek för italienska mat och arbetar bara med förstklassiga råvaror.

Vi lagar italiensk mat med passion och strävar alltid efter att bli bättre och ge våra gäster en bättre matupplevelse – och en trevlig stund i en trivsam miljö. Vår målsättning är att servera fräsch och närproducerad mat för kropp och själ. Vi försöker tillgodose alla behov och tar även hänsyn till olika former av allergier och överkänslighet – självklart utan att någonsin kompromissa med kvalitet och smak.

Italiensk mat hör till livets goda

Vi hyllar allt som hör till livets goda – något som Italien är känt för. Vi erbjuder en suverän meny baserad på förstklassiga råvaror. Utöver det bjuder vi, genom våra gäster på en fantastisk bar där umgänge och trevliga stunder står i centrum. Kom in och ät lunch, en riktigt god middag, after work med kollegorna eller ett gott glas vin i baren. En trevlig stund är garanterad för hela sällskapet. Basta är en italiensk restaurang i Sundsvall med fokus på hög kvalitet och ditt välmående – välkommen att boka bord hos oss redan idag!