Basta Stockholm

ÖPPNAR I BÖRJAN AV JUNI

Italiensk restaurang i Stockholm

I sommar öppnar Basta i Stockholm på bästa läget i city. Kom och häng med oss på Stockholms hetaste takterrass och chilla i utebaren på Åhléns City takterras. Sommaren 2022 blir grym!

Vår takterrass har en härlig Capri-inspirerad känsla. På Bastas uteservering startar du en after work, tar en romantisk drink eller laddar för en helkväll. I den vackra miljön på takterrassen kan du njuta av fantastiska cocktails och genuin italiensk mat.

Har du längtat efter att får njuta av riktigt genuin italiensk mat i Stockholm? Du kan sluta längta – på restaurang Basta brinner vi för det italienska köket. Antipasti, napolitansk pizza, pasta – vi har en stor kärlek för italienska mat och arbetar bara med förstklassiga råvaror.

Vi lagar italiensk mat med passion och strävar alltid efter att bli bättre och ge våra gäster en bättre matupplevelse – och en trevlig stund i en trivsam miljö. Vår målsättning är att servera fräsch och närproducerad mat för kropp och själ. Vi försöker tillgodose alla behov och tar även hänsyn till olika former av allergier och överkänslighet – självklart utan att någonsin kompromissa med kvalitet och smak.

Italiensk mat hör till livets goda. Vi hyllar allt som hör till livets goda – något som Italien är känt för. Vi erbjuder en suverän meny baserad på förstklassiga råvaror. Utöver det bjuder vi, genom våra gäster på en fantastisk bar där umgänge och trevliga stunder står i centrum. Kom in och ät lunch, en riktigt god middag, after work med kollegorna eller ett gott glas vin i baren. En trevlig stund är garanterad för hela sällskapet. Basta är en italiensk restaurang i Stockholm med fokus på hög kvalitet och ditt välmående – välkommen att boka bord hos oss redan idag!

FUNDERINGAR? TVEKA INTE PÅ ATT HÖRA AV DIG!

stockholm@restaurangbasta.se

Adress

Åhléns City 4e våning (fd. Pane Fresco lokaler)
Klarabergsgatan 50
111 21 Stockholm