ITALIENSK RESTAURANG I GÄVLE

Drottninggatan 18

 

Basta Gävle

Italiensk restaurang i Gävle

Basta i Gävle är en italiensk restaurang med ett helhetskoncept och en urban mötesplats som står i korsningen mellan det fantastiska italienska köket och den pulserande staden. Sugen på italiensk restaurang i Gävle? Ska du inte äta middag kan du alltid svänga förbi på ett glas vin i baren, en Napoletansk pizza eller färsk pasta för lunch eller bara för att plocka upp take away. En livlig mötesplats med fokus på autentisk italiensk mat, serverad med känslor och stora vibbar.

Italiensk restaurang i Gävle - Basta! Urban italian!

Öppettider

Mån-Lör 11.30 - Sent
Söndag 12.00 - 22.00

(Köket stänger 22.00 alla dagar förutom söndagar 21.00)

Telefon

026 - 25 51 02

E-post

gavle@restaurangbasta.se

Adress

Drottninggatan 18
803 20 Gävle

 
 
1Restaurang i Gävle med italienska klassiker på menyn
Välkommen till Restaurang Basta i Gävle! Här kan du äta en god lunch eller middag under avslappnade former eller smaka av våra viner tillsammans med en vän.

Det finns inga måsten hos oss! Kom som du är och njut av maten på en genuin restaurang där personalen brinner för italiensk mat!

Vi erbjuder en äkta italiensk meny med populära klassiker samt ett brett utbud av vin öl, och alkoholfria alternativ. Fokus ligger på service, hantverk och känsla – en mysig och genuin upplevelse av Neapel som genomsyrar allt vi gör. Neapel är pizzans födelseort och därför finns såklart vår goda pizza på menyn – fräscha och mättande pizzor gjorda på riktigt goda råvaror.

Italiensk mat i en trevlig miljö

Kom in och ät lunch, boka in bord för en romantisk middag eller ta med kollegorna på en stämningshöjande after work med riktigt god mat. Eller ta bara ett gott glas vin i vår trevliga bar. Oavsett när du kommer till oss kan du räkna med ett proffsigt bemötande och en trevlig stund. Beställa in en äkta napolitansk pizza och njut.

Basta är en italiensk restaurang i Gävle med fokus på genuin mat av hög kvalitet. Välkommen att boka bord hos oss redan idag!