Italiensk restaurang i Borlänge

Sveagatan 17

 

Basta Borlänge

En urban italiensk restaurang i Borlänge

Restaurang Basta i Borlänge är ett italienskt helhetskoncept och en urban mötesplats som står i korsningen mellan det fantastiska italienska köket och den pulserande staden. Ska du inte äta middag kan du alltid svänga förbi på ett glas vin i baren, en Napoletansk pizza eller färsk pasta för lunch eller bara för att plocka upp take away. En livlig mötesplats med fokus på autentisk italiensk mat, serverad med känslor och stora vibbar.

Öppettider

Måndag - Stängt
Tis – Tors 16.00 – Sent
Fre – Lör 11.30 – Sent
Söndag 12.00 - 22.00

(Köket stänger 22.00 alla dagar förutom söndagar 21.00)

Telefon

0243 - 255 100

E-post

borlange@restaurangbasta.se

Adress

Sveagatan 17
784 33 Borlänge

 
 
1Vi tar italiensk mat på allvar
Det italienska köket – visst räcker det att höra de tre orden för att få fantastiska smaker, dofter och miljöer i huvudet? Det vattnas i munnen bara man tänker på äkta mozzarella. italiensk färskpasta, klassisk napolitansk pizza och ett riktigt gott glas rött vin.

Vill du uppleva detta på riktigt? Välkommen till Basta – en italiensk restaurang i Borlänge. Vi har tagit Italien till Dalarna och serverar italiensk mat lagad på autentiska recept på de bästa råvarorna. Mat med känsla, tillagad med kärlek och de där klassiska smakerna.

På vår meny hittar du självklart även en rad andra delikata rätter. Förrätter, pasta, sallader – välkommen att njuta av riktigt god mat på en äkta italiensk restaurang i Borlänge.